Pizza med 2 slags kartofler
ARLA KAROLINES KØKKEN® X JON DANIEL EDLUND

Pizza med 2 slags kartofler

Ingredienser til 1 pizza

 

Sådan gør du

Start med at skære begge slags kartofler på et mandolinjern. Jo tyndereskiver jo bedre. Giv dem et drys salt og massér saltet godt ind i kartoflerne.Lad dem stå og trække i 5-10 minutter til al væden kan presses ud afkartoflerne. På den måde bliver kartoflerne nemmere bagt oven på dinpizza.

Smør et tyndt lag mascarpone ud på din pizzabund. Fordel kartoffelskivernepå pizzabunden. Top med rosmarinkviste og en håndfuld mozzarellaosti tern. Bag pizzaen i din pizzaovn ved 450-475 grader til den ser bagtog tilberedt ud. Top med lidt trøffelolie og servér!

GODT TIP: Rør mascarponeosten sammen med en smule mælk. Det gørden lidt mere cremet og nemmere at fordele på pizzabunden.

 

Mozzarella tern fra Arla Karolines Køkken®

Arla Karolines Køkken® mozzarella tern har en dejlig mild og cremet smag. Ternene smelter jævnt, og er idelle til bagning ved høje temperaturer. Det gør dem oplagt til pizza, og giver pizzaer et flot visuelt udtryk.

Se flere af Jons lækre pizza opskrifter

Mange har et ønske om at spise mere grønt, men mangler inspiration til hvordan. Pizza er på top 10 over aftensmadsretter, som danskerne laver mest til hverdag, hvorfor Arla Karolines Køkken® har allieret sig med pizzaentusiasten Jon Daniel Edlund, som har givet sit bud på 4 lækre og nemme pizzaer med masser af grønt. 

Se flere af Jons lækre pizza opskrifter