Pizza verte med pesto og squash
ARLA KAROLINES KØKKEN® X JON DANIEL EDLUND

Pizza verte med pesto og squash

Ingredienser til 1 pizza

 

Sådan gør du

Smør et tyndt lag pesto ud på din pizzabund og kom en håndfuld mozzarellaost i tern ovenpå. Skær squashen i tynde strimler på et mandolinjern. Kom lidt olivenolie i en skål sammen med presset hvidløg og gnid squashskiverne ind marinaden. Fordel skiverne ovenpå pizzabunden sammen med oliven. Bag pizzaen i din pizzaovn ved 450-475 grader til den ser bagt og tilberedt ud. Top med friskrevet parmesanost og basilikumblade og servér!

GODT TIP: Hvis dine oliven er marinerede i olie, skal de drænes inden de kommer på pizzaen. Du kan også bruge peberfrugt, aubergine eller soltørrede tomater - det er kun fantasien, der sætter grænser. Bruger du friske grøntsager skal de vendes i en smule olivenolie og evt. krydderi, før de kommer på pizzaen og bruger du marinerede grøntsager, skal de drænes.

 

Mozzarella tern fra Arla Karolines Køkken®

Arla Karolines Køkken® mozzarella tern har en dejlig mild og cremet smag. Ternene smelter jævnt, og er idelle til bagning ved høje temperaturer. Det gør dem oplagt til pizza, og giver pizzaer et flot visuelt udtryk.

Se flere af Jons lækre pizza opskrifter

Mange har et ønske om at spise mere grønt, men mangler inspiration til hvordan. Pizza er på top 10 over aftensmadsretter, som danskerne laver mest til hverdag, hvorfor Arla Karolines Køkken® har allieret sig med pizzaentusiasten Jon Daniel Edlund, som har givet sit bud på 4 lækre og nemme pizzaer med masser af grønt. 

Se flere af Jons lækre pizza opskrifter