Ingredienser til 1 pizza
- Grøn pesto
- Ca. 250 g pizzadej (Find opskriften på Jons pizzadej her)
- Arla Karolines Køkken® Mozzarella tern
- 1/2 squash
- Olivenolie
- 1 fed hvidløg
- Små, stenfri marinerede oliven
- Friskrevet parmesanost
- Frisk basilikum
Smør et tyndt lag pesto ud på din pizzabund og kom en håndfuld mozzarellaost i tern ovenpå. Skær squashen i tynde strimler på et mandolinjern. Kom lidt olivenolie i en skål sammen med presset hvidløg og gnid squashskiverne ind marinaden. Fordel skiverne ovenpå pizzabunden sammen med oliven. Bag pizzaen i din pizzaovn ved 450-475 grader til den ser bagt og tilberedt ud. Top med friskrevet parmesanost og basilikumblade og servér!
GODT TIP: Hvis dine oliven er marinerede i olie, skal de drænes inden de kommer på pizzaen. Du kan også bruge peberfrugt, aubergine eller soltørrede tomater - det er kun fantasien, der sætter grænser. Bruger du friske grøntsager skal de vendes i en smule olivenolie og evt. krydderi, før de kommer på pizzaen og bruger du marinerede grøntsager, skal de drænes.