Avocado-/tahinmad med røget paprika og Arla Laktosefri friskost

Avocado-/tahinmad med røget paprika og Arla Laktosefri friskost

Prøv at skifte din sædvanlige avocadomad ud med denne proteinfyldte version af brunchfavoritten.
2 personer

Ingredienser:

Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: Ingen
Tid i alt: 10 minutter

  • 60 g Arla Laktosefri friskost
  • 2 spsk. tahin
  • 2 skiver surdejsbrød, ristet
  • 1 avocado, halveret, udstenet, skrællet og skåret i skiver
  • 1/2 tsk. røget paprika
  • Salt og peber efter smag
Avocado-/tahinmad med røget paprika og Arla Laktosefri friskost

Sådan gør du:

  1. Rør Arla Laktosefri friskost sammen med 1 spsk. tahin i en skål, til blandingen er let og luftig. Fordel blandingen jævnt på de to skiver surdejsbrød.
  2. Kom avocado på toppen, og dryp med den resterende tahin. Drys med røget paprika, og smag til med salt og sort peber.

Tip:
Erstat surdejsbrød med glutenfrit brød, hvis du foretrækker det.
Erstat tahin med 2 spsk. færdigkøbt hummus.