Udviklet af Mad & Bolig

Is kaffe med appelsinsirup

1 portion

Det skal du bruge for at lave iskaffe med appelsinsirup

  • 0,5 dl vand
  • 125 g rørsukker
  • 1/4 vaniljestang
  • 1,25 dl friskpresset appelsinsaft
  • 1 espressoshot eller 0,5 dl kaffe
  • 2 dl mælk- og havredrik fra Arla Laktosefri
  • Isterninger

Sådan laver du den bedste iskaffe

  1. Bring vand og sukker i kog. Skru ned, og lad simre cirka 30 minutter under låg.
  2. Tilsæt vaniljestang og appelsinsaft. Rør forsigtigt rundt, indtil det koger.
  3. Skru ned for varmen, og lad simre 30 minutter.
  4. Lad siruppen køle ned.
  5. Kom espresso, 1 tsk. appelsinsirup og Arla Laktosefri Mælk & Havre i et glas med isterninger.

TIP! Du kan også skumme din mælk- og havredrik, så den får en cremet konsistens