Laktosefri Protein Pandekager

Laktosefrie blåbær pandekager

De lette og lækre blåbærpandekager er sødet med banan og indeholder havregryn i stedet for mel og æggehvider i stedet for hele æg.
2 PERSONER

Ingredienser:

Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 10 minutter
Tid i alt: 20 minutter

  • 200 ml Arla® Laktosefri Kærnemælk drik
  • 50 g Arla ® Laktosefri Hytteost
  • 4 mellemstore æggehvider
  • 2 modne bananer
  • 60 g havregryn
  • 3/4 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. vaniljeekstrakt
  • 1 knsp. salt
  • 80 g blåbær
  • 2 spsk. kokosolie, smeltet
  • 2 spsk. ristede kokosflager
  • 2 spsk. honning
Proteinpandekager med blåbær, banan og Arla Laktosefri yoghurt naturel

Sådan gør du:

  1. Blend kærnemælk med æggehvider, hytteost, 1 banan, havregryn, bagepulver, vanilje og salt i en blender til en glat dej. Lad dejen hvile i 10 minutter, og vend halvdelen af blåbærrene i.
  2. Sæt en stor pande med slip-let belægning over på mellemhøj varme. Pensl panden med lidt olie, og bag små pandekager (ca. 50 ml dej pr. pandekage). Sæt dejen på panden med lidt afstand imellem. Du skal måske bage pandekagerne ad et par omgange.
  3. Bag pandekagerne 2-3 minutter, eller til der dannes bobler på overfladen. Vend pandekagerne, og bag 1-2 minutter, eller til de er gyldenbrune. Tør panden af, når du har bagt en portion, og pensl med mere olie, hvis det er nødvendigt.
  4. Skær den resterende banan i skiver. Servér pandekagerne i stakke pyntet med bananskiver, resten af blåbærrene, kokos og dryp af yoghurt og honning.