4 personer

Chokorange

Økologisk flødeis med chokolade med kandiseret appelsin
Prøv et scoop kvalitets-flødeis med chokolade og et frisk drys appelsin – hvad klæder hinanden bedre?

Ingredienser

4 scoop Arla ØKO flødeis med chokolade
1 appelsin, økologisk
1 dl vand
100 g sukker

Tilberedning

Kandiserede appelsinskiver:
Tænd ovnen på 50 grader. Hæld 1 dl vand og 100 g sukker i en gryde og varm det op, indtil sukkeret er helt opløst. Køl sukkerlagen af, indtil du kan stikke en finger i det uden at brænde dig. Skær en økologisk appelsin i tynde skiver på omkring en halv centimeter. Dyp appelsinskiverne i sukkerlagen og dup dem efterfølgende forsigtigt med et stykke køkkenrulle, så lidt af væden suges væk. Beklæd en bageplade med bagepapir og læg de kandiserede appelsinskiver på bagepapiret. Sæt pladen med appelsinskiver midt i ovnen i mindst tre timer. Vend dem halvvejs. Appelsinskiverne må ikke føles våde, når du tager dem ud. Lad dem køle godt af efterfølgende.

Appelsincrunch:
Hak skallen fra et par af de tørrede appelsinskiver til en sprød crunch.

Is med kandiserede appelsinskiver og appelsincrunch:
Anret fire scoop Arla ØKO flødeis med chokolade på fire desserttallerkener. Pynt med en halv kandiseret appelsinskive og appelsincrunch. Servér straks.

Naturlig smag af cremet dansk fløde og stykker af mørk chokolade

Arla øko flødeis chokolade

Læs mere