4 personer

Hindbærdrøm

Økologisk vaniljeflødeis med hindbærstøv og friske bær
Smagen af friske og syrlige bær passer perfekt til den søde smag af vanilje.

Ingredienser

4 scoop Arla ØKO flødeis med vanilje
1 dl frysetørrede hindbær

Pynt:
8 friske hindbær

Tilberedning

Hindbærstøv:
Knus de frysetørrede hindbær til støv i en morter eller på et skærebræt med en stor kniv. Støvet må gerne være en blanding af helt fint støv og små, lidt grovere stykker.

Is med hindbærstøv og friske bær:
Anret fire scoop Arla ØKO flødeis med vanilje på fire desserttallerkener og drys med hindbærstøv oven på iskuglen og rundt om den. Pynt med et par friske hindbær ved siden.

Tip:
Har du travlt? Så køb færdiglavet hindbærstøv – kan købes i de fleste større supermarkeder.

Naturlig smag af cremet dansk fløde og silkeblød Bourbon vanilje!

Arla Øko flødeis vanilje

Læs mere