4 personer

Solbær brownie

Økologisk solbærflødeis med brownie
Den svampede konsistens i brownien gør sig godt sammen med solbærflødeisens friske smag.

Ingredienser

4 scoop Arla ØKO flødeis med solbær
1 håndfuld hakkede hasselnøddekerner

Brownie med chokolade og hasselnødder:
250 g smør
150 g mørk chokolade, med et kakaoindhold omkring 50 %
4 æg
250 g sukker
150 g hvedemel
3 spsk kakao
200 g hasselnøddekerner, hakkede

Tilberedning

Brownie med chokolade og hasselnødder:
Tænd ovnen på 175 grader. Hak chokoladen i mindre stykker og smelt dem sammen med smørret i en gryde. Lad det køle af. Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel, kakao og hasselnøddekerner sammen og vend det forsigtigt i æg og sukker. Vend den afkølede chokoladeblanding i dejen. Smør en firkantet form (ca. 20 X 30 cm) og hæld dejen heri. Bag kagen midt i ovnen ca. 25 minutter ved 175 grader. Lad kagen køle af og skær den ud i 24 firkanter på ca. 5X5 cm.

Solbæris og brownie:
Læg fire stykker brownie på fire desserttallerkener. Lav fire scoop Arla ØKO flødeis med solbær og læg en iskugle oven på hver brownie. Drys med hakkede hasselnødder på toppen. Servér straks.

Tip:
Du kan også bage din brownie med valnødder eller mandler.

Naturlig smag af cremet dansk fløde og sødefyldte solbær

Arla øko flødeis solbær

Læs mere