Cowboytoast med rødløgsmarmelade

Hovedret, 2 personer
Samlet tilberedningstid: 30 min

Ingredienser

Bøffen

  • 300 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 75 g finthakkede syltede agurker
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 1 tsk groft salt

Tåst

  • 25 g smør
  • 8 skiver daggammelt grovbrød (ca. 240 g)
  • 4 spsk rødløgsmarmelade
  • 4 skiver Arla Havarti 60+ skiveost

Sådan gør du

Bøffen

Rør kødet sammen med agurker, chili og salt. Form 4 små bøffer, så de passer til brødet.

Tåst

Smør brødskiverne med smør på den ene side. Fordel de 4 små bøffer på 4 brødskiver modsat smørsiden. Tryk kødet lidt ned i brødet.

Lad en pande blive godt varm og steg 2 toast af gangen.

Steg først kødsiden i ca. 5 min. ved jævn varme, vend og steg smørsiden i ca. 2 min. Fordel imens halvdelen af marmeladen og osten herpå.

Læg brødskiver på toppen med smørsiden opad. Vend begge toast og steg i yderligere ca. 2 min. stadig ved jævn varme - til de er gyldne og osten er smeltet.

Gentag med de sidste 2 toast og server dem varme

Mild, ren og cremet

Arla® Havarti 60+

Den klassiske havarti ost med de karakteristiske huller og cremet konsistens. 

Altid god i en toast!

Læs mere