Toast med ost og skinke

Frokost, 2 personer (4 stk.)
Samlet tilberedningstid: 15 min

Ingredienser

  • 25 g smør
  • 8 skiver daggammelt grovbrød (ca. 240 g)
  • 8 skiver Arla Havarti 55+ Jalapenos
  • 4 skiver kogt, røget skinke (ca. 125 g)
  • 100 g grillede peberfrugter i olie
  • 25 g finthakkede syltede jalapenos

Sådan gør du

Smør brødskiverne på den ene side med smør.

Læg brødene sammen, med smørsiden ud af, om ost, skinke, peberfrugt og jalapenos.

Lad en toastmaskine blive godt varm og rist 2 toast af gangen i ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet.

Gentag med de 2 sidste toast og server dem varme.

Cremet og krydret

ARLA® HAVARTI JALAPENOS 55+

Krydret havartiost i skiver med små stykker af jalapeños. Giver din toast lige lidt ekstra smag.

Læs mere