Den fitte

Spinat- og rucolasalat med parmaskinke, hytteost og sprøde croutoner

2 personer

Ingredienser

100 g spinat, rucola og spæde salater
150 g fintsnittet, rød spidskål
2 små udkernede, snittede æbler
125 g blåbær
125 g parmaskinke i skiver
Frisk mynte
120 g Cheasy hytteost, 1,5 %
2 tsk. blomsterhonning
Salt og peber

CROUTONER
50 g fuldkornsbrød i tynde skiver
Knust hvidløg

Sådan gør du

Lav croutonerne: Bræk brødet af i grove stykker, gnid dem med overskåret hvidløg, og rist dem gyldne og sprøde i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 4 minutter.

Bland salater, kål, æbler og blåbær med de sprøde croutoner. Top salaten med skinke og mynte. Fordel Cheasy hytteost på salaten, dryp honning over, og krydr med salt og peber. 

Energi pr. person: 372 kcal, fedt 33 %, protein 34 %, kulhydrat 33 %