Julescones

Små lækre ’jule’ scones med varme krydderier og lyserød glasur

Ingredienser

Tørre ingredienser:

350 g mel

1 tsk. bagepulver

½ tsk. natron

1 tsk. salt

1 tsk. stødt kanel
½ tsk. stødt kardemomme
¼ tsk. stødt muskatnød & stødt nellike

 

Våde ingredienser:

50 g kokos olie

200 g Cheasy fraiche

2 æbler revet

1 æg

2 spsk. honning

 

Lyserød glasur:

1 dl flormelis

1-2 spsk. vand

Rød frugtfarve

Fremgangsmåde

Bland de tørre ingredienser. Smuld kokosolie i melet med hænderne. Bland Cheasy fraiche, æg , honning og æbler grundigt i dejen. Saml dejen på en melet bordplade og tryk/rul den ud til ca. 1,5 cm tykkelse. Tag et rundt glas og brug det som udstikker og stik små fine scones ud, saml rester af dej, rul ud igen og stik flere scones ud, fortsæt indtil alt dejen er brugt. Bag scones ved 200 grader i 16-18 min.