Bagte rodfrugter med skyrdressing

Bagte rodfrugter med skyrdressing

45 min
En nem og lækker dressing i en håndevending til dine bagte rodfrugter. Brug dem som velkomstsnack inden maden.

Sådan gør du

Skyrdressing
  • Rør skyr sammen med chilisauce, honning, hvidløg og salt. Lad den trække tildækket i køleskabet indtil servering. Smag til og server til bagte rodfrugter.
Energiindhold for hele retten:

3090 kJ / 739 kcal

Næringsindhold pr. 100g

251 kJ / 60 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,7 g
Protein: 25 % 3,7 g
Kulhydrat: 67,8 % 10 g
Fedt: 7,2 % 0,5 g

Ingredienser

Skyrdressing
2 dl Skyr naturel
1 spsk Sød chilisauce
1 tsk Akaciehonning
1 Lille knust fed hvidløg
½ tsk Groft salt
Hertil
1 kg Bagte rodfrugter, fx gulerod, pastinak og knoldselleri
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk