

RUSTIK BØFSALAT MED ASPARGESBROCCOLI
2 PERSONER

Ingredienser
400 g broccoli, evt. aspargesbroccoli
200 g stegt oksetykstegsfilet
1 groftskåret rødløg
1 spsk. ristede
Pinjekerner
DRESSING
1,5 dl Cheasy® skyr natural, 0,2 %
1 spsk. Cheasy® fraiche, 5 %
2 spsk. hakket, syltet agurk
Salt, peber
Fremgangsmåde
Blanchér broccolibuketterne i kogende, letsaltet vand et par minutter, afdryp og afkøl dem.
Skær kødet i mundrette stykker, bland det let med broccoli og rødløg, og drys med pinjekerner.
Rør skyr og fraiche sammen, smag til med syltet agurk, salt og peber.
Vend salaten let med dressingen.
Energi pr. person:
313 kcal, fedt 26 %, protein 52 %, kulhydrat 22 %