OMELET MED OST OG FORÅRSLØG – 25 MIN.

OMELET MED OST OG FORÅRSLØG – 25 MIN.

2 PERSONER

Ingredienser

2 PERSONER

6 æggehvider

1 æg, M

125 g Cheasy Hytteost, 1,5 %

10 g reven Cheasy mellemlagret skæreost, 13 %

Salt, peber

1 tsk. olivenolie

Dildkviste

5 fintsnittede forårsløg

170 g kogte, pillede rejer

1 snittet rød peberfrugt

Babysalater

Fremgangsmåde

Pisk æggehviderne stive. Pisk det

hele æg sammen, vend det med

de stive æggehvider, hytteost og

reven ost. Krydr med salt og peber.

Varm olien i en lille pande, og hæld

halvdelen

af æggemassen i. Steg

den gylden, og vend den derefter ved

hjælp af en tallerken, så den også

bliver gylden på den anden

side. Drys

dild, forårsløg,

peberfrugt og rejer på,

og servér med babysalat.

 

Energi pr. person: 297 kcal, fedt 33

% , protein 51%, kulhydrat 16%