Den fitte

Cheasy-omelet med hytteost, spinat og skinke + gulerodshot

Ingredienser

1 tsk. olivenolie
100 g spinatblade
125 g Cheasy hytteost, 1,5 %
2 mellemstore æg
3 bægre æggehvide
1 dl havregryn
6 skiver kogt skinke i strimler
Salt og peber
1-2 knivspidser
reven muskatnød

GULERODSHOT
40 cl gulerodsjuice
Evt. limesaft
2 stilke bladselleri

Sådan gør du

Varm olien i en lille pande med teflonbelægning, og steg spinatbladene, til de falder sammen. Pisk hytteost, æg, æggehvide og havregryn sammen med skinken, og krydr med salt, peber og reven muskatnød. Hæld æggemassen over spinaten, og steg ved jævn varme, til omeletten er fast i bunden. Sæt derefter panden i ovnen ved 200 grader varmluft, og bag den færdig 10-15 minutter, til den er gylden, og æggemassen stivnet. Server omeletten med gulerodsjuice – evt. smagt til med lidt limesaft – og kom en stilk bladselleri i hvert glas.

Energi pr. person: 348 kcal, fedt 30 %, protein 38 %, kulhydrat 32 %