4 personer

Kalvetatar med svampe og kefir- og ramsløgscreme

Nicolas fra Restaurant Substans har lavet en genistreg af tartar og ESSENS Kefir. 

Ingredienser

Tartar:

400g kalveinderlår
Salt og peber
1 spsk syltede ramsløgskapers
2 skiver grov rugbrød
Olivenolie
8 flotte markchampignon

Kefircreme:

4 dl ESSENS Kefir
½ grillet citron
½ tsk cayennepeber
Salt

Ramsløgscreme:

500 g spinat
50 g ramsløgsolie
0,25 g xantana

Tilberedning

Tartar: 

Skær inderlåret i små tern på 5x5 mm. Kødet marineres i lidt olie, hakkede ramsløgskapers, salt og peber og trækker i køleskabet i 30 min. Rugbrødet blendes groft og ristes i lidt olie. Dryp af på fedtsugende papir. Skær champignonerne i tynde skiver.

Kefircreme:

Miks kefir med citronsaft, cayennepeber og salt.

Ramsløgscreme:

Blancher spinaten og blend glat med xantana. Pisk med olien og opbevar koldt.

 

Fløjlsblød og perlende

Kefir

Læs mere om produktet