Ca. 8 stk.

Karamelrand

Umut har lavet en karamelrand, som man fik det i gamle dage. Han har brugt ESSENS Fløde 50%, og det er noget, der giver stor smag!

Ingredienser

330 gram sukker

7 æg

10 æggeblommer

1 l ESSENS Årstidsmælk

5 dl ESSENS Fløde 50%

Tilberedning

Smelt sukker til karamel og kom det i aluminiumsforme. Kog ESSENS Årstidsmælk, sukker, salt, vaniljekorn og stang op. Pisk æg og blommer sammen, tilsæt Årstidsmælk og Fløde 50% og pisk det sammen med æggemassen. Sigt massen og hæld den i aluminiumsformene. Kom aluminiumsformene i en bradepande og fyld dem med varmt vand, så vandet dækker mindst halvdelen af formene. Bag dem ved 140 c i ovnen i ca. 35 min. Desserten er bedst efter et døgns tid i køleskabet.