Karolines Køkken® Hvid mælkesauce 4% 500 ml
Karolines Køkken® Mælkesauce er en lys, mild og let krydret mælkesauce, som med få ingredienser kan anvendes til mange magre hverdagssaucer. Varm saucen op under omrøring og tilsæt fx friskhakket persille til stegt flæsk med persillesauce - eller sennep til kartofler med sennepssauce. Saucen er også god som base til brun sauce. Eller hvad med at servere "Pasta i laksesauce" til aftensmad i dag? Prøv også Whisky-, Rødvins-, Bearnaise-, hvid Mælke- og den klassiske eller den lette Mornaysauce. Find mere inspiration på karolineskøkken.dk
energi 324 kJ/77 Kcal, fedt 4 gram heraf mættet fedt 2,5 gram, kulhydrater 7,1 gram heraf sukkerarter 4,1 gram, protein 3,1 gram, salt 0,93 gram
SKUMMETMÆLK, FLØDE, vand, modificeret kartoffelstivelse, grønsagsbouillon (vand, salt, pastinak, løg, gulerod, tomat, løvstikke, peberfrugt, savoykål, porre, laurbærblad, timian, cayennepeber), MÆLKEPROTEIN, salt.
Max holdbarhed efter åbning: Åbnet 4-5 dage <=5°C
Opbevares ved højst 25°C
500 ml
Mælk og produkter på basis af mælk
Esbjerg Mejeri
5711953074134
Kolli (10 stk) 65671
Relaterede opskrifter

Fyldte hvidkålspakker med råkost og kaperssauce
&w=600&h=450&scale=both&ak=6826258c&hm=489f904b)
Glaseret hamburgerryg med dampet grønt

Frikadelle med kalkun

Grillede havtaskekæber med sauteret spidskålssalat

Asparges med citronsauce
&w=600&h=450&scale=both&ak=6826258c&hm=fa7543f5)
Bagt laks med jordskokker og mandelgremolata

Bagt torsk med citronsauce

Champignon- og hvidkålsstuvning
&w=600&h=450&scale=both&ak=6826258c&hm=fcb47a67)
Aspargessuppe med nudler
&w=600&h=450&scale=both&ak=6826258c&hm=c98b66b4)
Indiske hakkebøffer
&w=600&h=450&scale=both&ak=6826258c&hm=d156be16)