I GODT SELSKAB MED FLØDE FRA KAROLINES KØKKEN

Karolines Køkken har en god nyhed til alle jer, der elsker at lave mad og opleve magien ved den gode fløde. De næste mange uger er vi nemlig i godt selskab med 3 dygtige og søde madelskere, som vil sprede og dele deres flødeglæde med os: Anne fra @AnneauChocolat, Carla fra @CarlaChloe og Thomas fra @MadetMere.

Følg med her, når de tryller med hver deres fløde fra Karolines Køkken: Den piskede, den friske og lette madlavningsfløde og den nye flødefraiche, som blander det syrlige med det søde.

Hver uge er der nye retter med masser af god smag og tips og tricks med fløde.

Mød dem

God fornøjelse
Karolines Køkken

Mød de 3 madelskere live!

Lørdag den 24. juni dækker Karolines Køkken op til det helt store fløde-event på det hyggeligste Madmarked i Kødbyen i København. Fra kl. 12 til 14 kan du komme i street selskab med Anne Au Chocolat, Carla Chloe og Thomas fra MadetMere og få smagshapser på hver deres ret med fløde. Så kig forbi, hvis du er i København.

I godt selskab

med fløde fra Karolines Køkken®








Anne au Chocolat

Kom og få en dejlig flødesnak

Kom og få en dejlig flødesnak #IGodtSelskab med @carlachloe, @madetmere og mig samt nyde masser af lækre smagsprøver med den gode fløde i centrum i @Karolineskøkken’s food truck lørdag den 24. Juni fra 12-14.00 på @koedbyensmadogmarked i København. Jeg deler smagsprøver ud på denne sommerlækre abrikostrifli med makroner og letpisket flødeskum. Ses vi? Det håber jeg! 

Opskrift fra Anne au Chocolat

Flødesød panna cotta med rabarber-ingefær kompot og crumble

Ingefær har det for tiden med at snige sig ind alle steder, og det gør det også i dagens indlæg fra Anne Au Chocolat, hvor hun giver god inspiration til, hvordan man laver den perfekte panna cotta med rabarber-ingefær kompot og crumble. 

Få det gode fif lige her
Anne au Chocolat flødetip!

Kalder alle koldskålsfans!

Anne au Chocolat deler i denne opgang sin favorit opskrift på koldskål samt giver et lille tip til, hvordan du kan gøre din koldskål endnu bedre og mere luftigt. 

Læs, hvordan lige her
Opskrift af Anne au Chocolat

Simpelt, men imponerende

Anne Au Chocolat er stor piskeflødefan og bruger den flittigt når hun eksperimenterer med lækre desserter. Denne gang har hun lavet en abrikostrifili med flødeskum og hjemmebagte makroner og hun beskriver den selv som ”en simpel dessert, der alligevel imponerer”.

Læs mere

Anne Au Chocolat

Et favorit minde fra min barndom er at få lov til at slikke flødeskumsresterne af piskeriset. Jeg gør det stadig” lyder det fra Anne Au Chocolat som er en rutineret dessert-kok, der sætter stor pris på at skabe hygge omkring måletiderne når den travle hverdag fyldes med både job og familie som skal passes. 

Læs mere her og få gode fif til dine desserter.

En ægte klassiker

Smagen af piskefløde er en ægte klassiker og måske den mest elskede. Piskefløden får nemlig det bedste frem i maden og fremhæver smagen af råvarerne. Pisk den med let hånd til blød og cremet skum og servér den i al sin enkelthed til søde sager. Eller brug den i varm mad til at runde smagen af, så retten bliver cremet og ekstra smagfuld.

Frisk dansk piskefløde fra Karolines Køkken er altid godt selskab – både til festlige lejligheder, og når vi gerne vil forkæle maden lidt ekstra.

  • Mere smag af fløde
  • Cremet flødeskum
  • Produceret på frisk dansk mælk








Opskrift af Madet mere

Flødefraiche gør desserten ekstra frisk og lækker

Luftig, let og gode barndomsminder er dagens tema, når Thomas fra Madet Mere fortæller om, hvordan god mad altid har fyldt i hans barndomshjem samt giver fif til, hvordan flødefraiche kan bruges til at gøre en af hans favoritdesserter ekstra frisk og lækker.

Læs mere og bliv inspireret her.
Opskrift af Madet mere

Asparges og fjordrejer i godt selskab

Sæsonen for gode og smagsfulde asparges er oppe lige nu og dette udnytter Thomas fra MadetMere i dagens indlæg, hvor han byder på Asparges og fjordrejer på en bund af cremet rejedressing.

Læs mere
Tip fra Madet Mere

Mormordressing

Thomas fra Madet Mere er fyldt med gode tips i ærmet, især når det skal handle om god mad – og det skal det jo heldigvis. Denne gang giver han et par ideer til, hvordan du laver en god ”mormordressing” til dine sommer-salater.

Læs mere

Madet Mere

For Thomas inkluderer et godt selskab et godt måltid – og gode måltider har han stor erfaring med. Thomas, fra Madet Mere, har taget sig tid til at eksperimentere med spændende retter, og han deler ud af opskrifter, tips og tricks på dem alle sammen. 

Følg med og lad dig inspirere af hans ideer lige her.

Det bedste fra to verdener

Den nye flødefraiche fra Karolines Køkken samler det bedste fra to verdener med flødens fyldige smag og cremefraichens syrlige touch. Brug Flødefraiche i varme retter og supper, hvor den tilfører

en cremet konsistens og en let syrlig smag. Eller pisk en hyggelig stemning op med den skønneste flødefraicheskum og tag det søde med det lidt syrlige.

Flødefraiche fra Karolines Køkken er frisk på det hele og naturligt selskab til hverdag og i mere festlige omgivelser.

  • Det beste fra to verdener
  • God i varm mad
  • og til piskning








Madlavningstip fra Carla

Fløde forbedre smag og konsistens

Fløde er for en wokret/ gryderet/kødsovs, hvad tomaten er for makrellen. Derfor bruger jeg altii-altii madlavningsfløden på 8% fra @KarolinesKøkken til at forbedre smag og konsistens. #IGodtSelskab

CarlaChloe Youtube opskrifte

Squash spaghetti med bolognese

Sund og lækker mad behøver ikke at være svært at lave.Se med her, når Carla byder sine gæster på et spændende og sundere alternativ til den traditionelle pasta bolognese. Se videon ved siden af.

CarlaChloe youtube opskrift

Nem frokost med laks og grov-nudler

Carla giver i denne omgang et bud på hvordan en nem frokost med laks og grov-nudler ser ud hjemme hos hende. Se videoen ved siden af og lad dig inspirere!

Carla Mickelborg og Karolines Køkken® - Nem frokost m. laks og nudler

Gør hverdagen lidt mere smagfuld

Madlavningsfløden gør hverdagen lidt mere smagfuld. Den giver de varme retter den gode smag af fløde og imponerer samtidig med en lav fedtprocent. Med 8% fedt kan madlavningsfløden nemlig bruges med god samvittighed. Den indeholder kun fløde og en lille smule hvedemel, som sikrer, at den ikke skiller, når madlavningsfløden varmes op. Derfor er den friske danske madlavningsfløde god til at samle smagen i supper, saucer og sammenkogte retter.

Madlavningsfløde fra Karolines Køkken er altid godt selskab, når der skal laves god mad til hverdag.

  • Lav fedtprocent
  • Samler smagen
  • Naturlige ingredienser

Carla Mickelborg

Carla Mickelborg er madelsker med stort M og nu deler hun ud af alle sine fantastiske mad-ideer i små inspirationsrige #WhatIeatinaday Youtube og Instagram-videoer. 

Du kan følge Carla og hendes ideer lige her.