Anne au Chocolats

Flødetip

Kalder alle koldskålsfans: I samarbejde med @karolineskøkken deler jeg i dag et lækkert flødetip, som gør jeres koldskål endnu bedre og mere luftig. Hjemmelavet, vaniljeprikket koldskål er noget af det bedste, jeg ved om sommeren. Perfekt til varme sommereftermiddage og lune aftener på terrassen. Prøv at komme et par skefulde letpisket flødeskum oven på koldskål sammen med jordbær og lidt hjemmebagt knas eller kammerjunkere. Eller vend flødeskum direkte i koldskålen og oplev, hvor cremet og luftigt den bliver samtidig med, at den bevarer sin friske, syrlige sødme. #IGodtSelskab #Karolineskøkken 

Hjemmelavet, vaniljeprikket

Koldskål med flødeskum

Ingredienser

2 æggeblommer
2 spsk sukker
Korn af 1/2 stang vanilje
Saft af 1/4 citron
1/2 l kærnemælk
2 dl piskefløde 38% fra Karolines Køkken

Sådan gør du

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen til en cremet æggesnaps. Vend kærnemælk i æggesnapsen og smag til med citronsaft. Server straks eller stil på køl indtil servering. Pisk fløden til en let skum og vend i koldskålen lige inden servering eller kom den oven på koldskålen som på billedet ovenfor.