Opskrift af Carla Chloe

Wok med rå laks og nudler

Ingredienser

  • 1 portion nudler
  • 1 håndfuld skyllede spinatblade
  • 1 dl. Karolines Madlavningsfløde 8%
  • 2 dl. edamamebønner
  • 1/2 avocado
  • salt og peber
  • 1/2 laksesteak fra Færøerne uden tungmetaller
  • 4 radisser.

Sådan gør du

Kog nudlerne og skær radiserne i tynde skiver og lad dem stå i vand, så de bliver ekstra sprøde.

Blancher spinatbladene i lidt olie og tilsæt Karoline Madlavningsfløde efter bladene er faldet lidt sammen.

Varm edamamebønnerne op i en kasserolle med lidt vand i eller i en (din egen) mikrobølgeovn.

Skær avocadoen ud i tern eller skiver.

Skær skindet af laksen og skær den i skiver.

Anret det hele med radiserne øverst, lidt peber og salt.