Blue Cheese Burger
Just add some cheese

Blue Cheese Burger

2 personer - 25 minutter

Ingredienser:

  • 250g Hk. oksekød ca. 12% fedt
  • 15g smør
  • 2 stk. brioche burger boller
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 4 spsk. blue cheese dip
  • 1 stk. tomater i skiver
  • 0,5 stk. rødløg i ringe
  • 4 blade salat f.eks. frisee eller hjertesalat

Sådan gør du:

  1. Form kødet til to lige store bøffer.
  2. Smelt smørret på panden og brun bøfferne ca 1 min på hver side ved høj varme og steg herefter ved jævn varme i ca 3 min. på hver side. Vend gerne en gang undervejs.
  3. Boost din burger med 2 gode skefulde Blue Cheese dressing på hver bøf.
  4. Læg dressingen på bøffen under sidste minuts stegning.
  5. Saml med en god ristet brioche bolle smurt med mayonnaise, salat, en skive tomat og lidt snittet løgringe.

Opskrifter

Hvorfor nøjes med én bid? La’ mig se alle opskrifter!

Just add some cheese Cheese hacks

Se alle videoerne med Jarl

Manden der ka’ bringe dit ostegame til et nyt niveau! Se alle filmene og meget mere, lige her.