cheesecake on a stick
Just add some cheese

Cheesecake on a stick

6 personer - 30 minutter

Ingredienser:

  • 200g flødeost natural
  • 1 dl fløde
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • Evt lidt fint revet citronskal
  • 4 stk. digistive kiks
  • 200g mørk chokolade
  • Ispinde

Sådan gør du:

  1. Pisk flødeost, fløde, sukker og vaniljesukker med en håndmixer indtil det får en cremet flødeskumskonsistens.
  2. Smuldr Digestive kiksene og bland det i din flødeoste-blanding, så du har en samlet masse.
  3. Fyld massen på en form, fx en isterningebakke eller lignende, sæt en ispind i hver del og sæt det hele i fryseren i min 4 timer.
  4. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad.                                                                   
  5. Tag den nu frosne Cheesecake on a Stick ud af formen og dyp i smeltet chokolade og lad dem hvile på bagepapir på køl eller ved stuetemperatur indtil chokoladen er stivnet. 

Cheese hacks

Hvorfor nøjes med én bid? La’ mig se alle cheese hacks!

Just add some cheese Cheese hacks