Blue Cheese Burger
Just add some cheese

Blue Cheese Burger

2 personer - 25 minutter

Ingredienser:

  • 250g Hk. oksekød ca. 12% fedt
  • 15g smør
  • 2 stk. brioche burger boller
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 4 spsk. blue cheese dip
  • 1 stk. tomater i skiver
  • 0,5 stk. rødløg i ringe
  • 4 blade salat f.eks. frisee eller hjertesalat

Sådan gør du:

  1. Form kødet til to lige store bøffer.
  2. Smelt smørret på panden og brun bøfferne ca 1 min på hver side og steg herefter ved jævn varme i ca 10 min. Vend gerne en gang undervejs.
  3. Boost din burger med 1 god skefuld Blue Cheese dressing.
  4. Læg dressingen på bøffen under sidste minuts stegning.
  5. Saml med en god ristet brioche bolle smurt med mayonnaise, salat, en skive tomat og lidt snittet løg.

Cheese hacks

Hvorfor nøjes med én bid? La’ mig se alle cheese hacks!

Just add some cheese Cheese hacks