• Ostemagerens Ordbog
  • Historien om Riberhus®
  • Tips til din Riberhus®
  • Køb her
  • Riberhus® Danbo Mellemlagret m. kommen 45+ 700 g

    Riberhus® Danbo Mellemlagret m. kommen 45+ 700 g

    Riberhus® er en ost til den, der ønsker en karakterfuld og aromatisk ostesmag. For Riberhus® gælder, at det er det gode håndværk og råvarerne, som gør Riberhus® til noget særligt. Den unikke mælkesyrekultur og rødkit, som påføres ostens overflade, giver ostene den karakteristiske smag og bløde cremede konsistens. Den første Riberhus® ost kom på markedet i 1971. Dengang og nu gælder det, at faglig stolthed og passion for et godt gammelt håndværk er i fokus hos de mejerister og ostemestre, som fremstiler Riberhus® ostene. Riberhus® Mellemlagret med kommen har den karakteristiske Riberhus® smag og en dejlig blød cremede konsistens. Riberhus® lidt bedre end andre gode oste.