Ost

Riberhus® ML 25% (45+) m. kommen skiveost 200 g

ML 25% (45+) m. kommen skiveost
Ost

Riberhus® ML 25% (45+) m. kommen skiveost 200 g

Riberhus® er en ost til den, der ønsker en karakterfuld og aromatisk ostesmag. For Riberhus® gælder, at det er det gode håndværk og råvarerne, som gør Riberhus® til noget særligt. Den unikke mælkesyrekultur og rødkit, som påføres ostens overflade, giver ostene den karakteristiske smag og bløde cremede konsistens. Den første Riberhus® ost kom på markedet i 1971. Dengang og nu gælder det, at faglig stolthed og passion for et godt gammelt håndværk er i fokus hos de mejerister og ostemestre, som fremstiller Riberhus® ostene. Riberhus® Mellemlagret tilbydes både med og uden kommen og i en variant, hvor fedtindholdet er 16% - uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen.

Næringsværdi pr. 100g

energi 1352 kJ/325 Kcal, fedt 25 gram heraf mættet fedt 16 gram, kulhydrater 0,5 gram heraf sukkerarter 0,5 gram, protein 24 gram, salt 1,6 gram

Ingredienser

Pasteuriseret mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, (kommen). Tilsat: Konserveringsmiddel (natriumnitrat).

Holdbarhed

Uåbnet: Se emballagen - mindst holdbar til. Åbnet: 1-2 uger

Opbevaring

Opbevares ved højst +5°C

Vægt/volumen

200 g

Kan fryses

Kun oste med et fedtindhold på 25% eller derover kan fryses ned. Pak osten ind i husholdningsfilm eller smørrebrødspapir og derefter i en frysegnet plastikpose. Ost kan fryses i højst 3-4 mdr. Optøning bør ske i køleskab.

Allergier

Mælk, mælkesyrekultur

Produceret

Taulov Mejeri

Riberhus® Alle Riberhus® produkter