Ost

Riberhus® ML 25% (45+) u. kommen skiveost 200 g

ML 25% (45+) u. kommen skiveost
Ost

Riberhus® ML 25% (45+) u. kommen skiveost 200 g

Riberhus® er en ost til den, der ønsker en karakterfuld og aromatisk ostesmag. For Riberhus® gælder, at det er det gode håndværk og råvarerne, som gør Riberhus® til noget særligt. Den unikke mælkesyrekultur og rødkit, som påføres ostens overflade, giver ostene den karakteristiske smag og bløde cremede konsistens. Den første Riberhus® ost kom på markedet i 1971. Dengang og nu gælder det, at faglig stolthed og passion for et godt gammelt håndværk er i fokus hos de mejerister og ostemestre, som fremstiller Riberhus® ostene. Riberhus® Mellemlagret tilbydes både med og uden kommen og i en variant, hvor fedtindholdet er 16% - uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen.

Næringsværdi pr. 100g

energi 1352 kJ/325 Kcal, fedt 25 gram heraf mættet fedt 16 gram, kulhydrater 0,5 gram heraf sukkerarter 0,5 gram, protein 24 gram, salt 1,6 gram

Ingredienser

Pasteuriseret mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe. Tilsat: Konserveringsmiddel (natriumnitrat).

Holdbarhed

Uåbnet: Se emballagen - mindst holdbar til. Åbnet: 1-2 uger

Opbevaring

Opbevares ved højst +5°C

Vægt/volumen

200 g

Kan fryses

Kun oste med et fedtindhold på 25% eller derover kan fryses ned. Pak osten ind i husholdningsfilm eller smørrebrødspapir og derefter i en frysegnet plastikpose. Ost kan fryses i højst 3-4 mdr. Optøning bør ske i køleskab.

Allergier

Mælk, mælkesyrekultur

Produceret

Taulov Mejeri

Stregkode

5760466974691

Riberhus® Alle Riberhus® produkter