Ingredienser til 1 pers.

  • 1,5 espresso
    1 tsk. vanilje (ren)
    2,5 dl mælk (1,5 %)
    2-3 isterninger

  • 3 espresso
    2 tsk. vanilje (ren)
    5 dl mælk (1,5 %)
    4-6 isterninger

  • 6 espresso
    4 tsk. vanilje (ren)
    10 dl mælk (1,5 %)
    8-12 isterninger

Vejledning

Klargør espressoen og sæt den i køleskabet.
Bland med de øvrige ingredienser og nydes med isterninger. 

Ernæring per 100g

  • Energi
    137 kJ/32 kcal
  • Protein
    2,4 g
  • Fedt / Mættet fedt
    1,1 g / 0,77 g
  • Kulhydrater / Sukkerarter
    3,3 g / 3,2 g
  • Kostfibre
    0 g
  • Calcium
    83 mg
  • Salt
    0,08 g

Henter...