Ingredienser til 1 pers.

  • 3 spsk. hasselnødder
    1 espresso
    2 dl mælk (1,5 %)

  • 6 spsk. hasselnødder
    2 espresso
    4 dl mælk (1,5 %)

  • 12 spsk. hasselnødder
    4 espresso
    8 dl mælk (1,5 %)

Vejledning

Udblød hasselnødderne i mælk natten over, opbevar på køl.
Blend blandingen og sigt den gennem en si.
Klargør espressoen og bland alle ingredienserne i en gryde.
Varm blandingen ved middelvarme, og nyd den varm.

Ernæring per 100g

  • Energi
    282 kJ/67 kcal
  • Protein
    3,1 g
  • Fedt / Mættet fedt
    4,1 g / 0,94 g
  • Kulhydrater / Sukkerarter
    4,7 g / 3,2 g
  • Kostfibre
    0,5 g
  • Calcium
    85 mg
  • Salt
    0,08 g

Henter...