Ingredienser til 1 pers.

  • 1 spsk. kakaopulver (usødet)
    1 tsk. vanilje (ren)
    1 håndfuld friske mynteblade
    1 dl mælk (1,5 %) til opløsning af myntebladene
    1 dl mælk (1,5 %)

  • 2 spsk. kakaopulver (usødet)
    2 tsk. vanilje (ren)
    2 håndfuld friske mynteblade
    2 dl mælk (1,5 %) til opløsning af myntebladene
    2 dl mælk (1,5 %)

  • 4 spsk. kakaopulver (usødet)
    4 tsk. vanilje (ren)
    4 håndfuld friske mynteblade
    4 dl mælk (1,5 %) til opløsning af myntebladene
    4 dl mælk (1,5 %)

Vejledning

Kværn myntebladene til en fin pasta.

Tilsæt mælk til mynten og lad den stå på køl i to timer.

Blend de resterende ingredienser med mælk- og mynteblandingen.

Sigt blandingen ned i en gryde gennem en si og nyd den kold.

Ernæring per 100g

  • Energi
    234 kJ/56 kcal
  • Protein
    3,9 g
  • Fedt / Mættet fedt
    1,9 g / 1,29 g
  • Kulhydrater / Sukkerarter
    6,3 g / 4,5 g
  • Kostfibre
    1,0 g
  • Calcium
    119 mg
  • Salt
    0,10 g

Henter...