Ingredienser til 1 pers.

  • 30 g mandler
    1 dl mælk (1,5 %) til opløsning af mandlerne
    1 dl mælk (1,5 %)

  • 60 g mandler
    2 dl mælk (1,5 %) til opløsning af mandlerne
    2 dl mælk (1,5 %)

  • 120 g mandler
    4 dl mælk (1,5 %) til opløsning af mandlerne
    4 dl mælk (1,5 %)

Vejledning

Udblød mandlerne i mælk i 3 timer eller natten over. Opbevar dem på køl.

Blend sammen med de resterende ingredienser.

Få en ekstra jævn konsistens ved at sigte den blendede blanding gennem en si.

Ernæring per 100g

  • Energi
    464 kJ/110 kcal
  • Protein
    5,7 g
  • Fedt / Mættet fedt
    6,5 g / 1,37 g
  • Kulhydrater / Sukkerarter
    8,1 g / 4,7 g
  • Kostfibre
    1,2 g
  • Calcium
    139 mg
  • Salt
    0,10 g

Henter...