Ingredienser til 1 pers.

  • 1 spsk. kakaopulver (usødet)
    1 tsk. vanilje (ren)
    1 tsk. revet ingefær
    2 dl mælk (1,5 %)

  • 2 spsk. kakaopulver (usødet) 
    2 tsk. vanilje (ren) 
    2 tsk. revet ingefær 
    4 dl mælk (1,5 %)

  • 4 spsk. kakaopulver (usødet)
    4 tsk. vanilje (ren) 
    4 tsk. revet ingefær 
    8 dl mælk (1,5 %) 

Vejledning

Hæld mælk, kakao og vanilje i en gryde. Riv ingefæren til en pasta og kombiner den med kakaomælkeblandingen.
 
Opvarm blandingen ved lav varme. Lad den køle en anelse, før den nydes.
 
Brug evt. lakridspulver i stedet for ingefær som et lige så lækkert smagsalternativ.

Ernæring per 100g

  • Energi
    251 kJ/60 kcal
  • Protein
    4,1 g
  • Fedt / Mættet fedt
    2,0 g / 1,36 g
  • Kulhydrater / Sukkerarter
    6,9 g / 4,5 g
  • Kostfibre
    1,3 g
  • Calcium
    121 mg
  • Salt
    0,11 g

Henter...