Østerskaarup Gård
https://www.arla.dk/gaardaktiviteter/kopaagras/booking/region-nordjylland/osterskaarup-gaard/
https://www.arla.dk/gaardaktiviteter/kopaagras/booking/region-nordjylland/osterskaarup-gaard/
https://www.arla.dk/gaardaktiviteter/kopaagras/booking/region-nordjylland/osterholt/
https://www.arla.dk/gaardaktiviteter/kopaagras/booking/region-nordjylland/knudsgaard/
https://www.arla.dk/gaardaktiviteter/kopaagras/booking/region-nordjylland/holmegaard/
https://www.arla.dk/gaardaktiviteter/kopaagras/booking/region-nordjylland/englyst/
https://www.arla.dk/gaardaktiviteter/kopaagras/booking/region-nordjylland/lunde/
https://www.arla.dk/om-arla/omtanke/maden/madspild/madmyter/
Der er et mylder af mennesker. Uret på væggen viser, at der er demonstration igen kl. 14.00, og folk er allerede begyndt at tage opstilling: ”Nye måder at anvende cremefraiche på”, står der på tavlen.
https://www.arla.dk/produkter/arla-karolines-kokken/vores-historie/festuge-i-arhus/
Ved flere demonstrationer havde jeg bemærket, at publikum sad og skubbede til hinanden og rynkede på næsen, hver gang jeg omtalte eller brugte de gule skæreoste. Det undrede mig, for ostene var ikke
https://www.arla.dk/produkter/arla-karolines-kokken/vores-historie/den-vippende-ost/
I midten af 80’erne er der kun halvt så mange landbrug, som der var i 60’erne. Rationaliseringer sætter spor overalt, i dette årti nedlægges over 500 mejerier.
https://www.arla.dk/produkter/arla-karolines-kokken/vores-historie/mk-kartoffelkur-fodbold-80erne/
Dansk mejeribrug vil i starten af 60´erne sælge flere mejeriprodukter. Det er derfor oplagt at spinne videre på de gode erfaringer fra den rød- og hvidternede ko Karoline.
Dansk mejeribrug vil i starten af 60´erne sælge flere mejeriprodukter. Det er derfor oplagt at spinne videre på de gode erfaringer fra den rød- og hvidternede ko Karoline.
https://www.arla.dk/produkter/arla-karolines-kokken/vores-historie/malkepop-pa-axeltorv/