Det sunde valg

Over de næste fem år øremærker vi 200 mio. kr. til gavn for folkesundheden. Vi vil nemlig gøre det nemt for alle at træffe et sundt valg, uanset hvor du befinder dig. Det gør vi gennem udvikling af helt nye produkter, reduktion af salt, sukker og fedt i vores eksisterende produkter uden at gå på kompromis med smagen samt initiativer, der inspirerer til mere sundhed i hverdagen. Og vi vil gøre det i tæt partnerskab med forbrugere, forskere, organisationer og detailhandel.

Over 1 mio. danskere er i risikozonen for at udvikle livsstilsygdomme eller har særlige ernæringsbehov. Mange danskere spiser nemlig for meget, forkert eller rører sig for lidt. Samtidig har andre behov for at indtage flere kalorier eller konkrete næringsstoffer.
Det er en stor udfordring for samfundet, som Arla kan være med til at løse.

Vores produkter findes i ni ud af ti danske hjem, og vi har en fantastisk råvare i form af mælk, som har et højt indhold af naturlige næringsstoffer, vitaminer og mineraler som fx kalk og protein. Som Danmarks største fødevarevirksomhed har vi samtidig innovationskraften til at udvikle bedre produkter og helt nye initiativer, der kan inspirere til mere sundhed i hverdagen. Det betyder, at Arla både har et ansvar og helt unikke forudsætninger for at gøre en forskel for danskernes sundhed.