Pressemeddelelse

4000 varianter af smør og ost

Netværk blev skabt, og meninger udvekslet, da op mod 275 salgsfolk fra hele verden mødte Division Produktions medarbejdere og produkter i Scandinavian Congress Center.

Efter fusionen mellem Arla og MD Foods er der nu mere end 4000 forskellige produkt- og emballagevarianter i Division Produktions sortiment. Divisionen har årligt en produktion på godt 473.000 tons ost og smør på 42 mejerier i Danmark og Sverige, og det kan være svært for selv den bedste sælger at holde sig opdateret på hele sortimentet.
Derfor deltog 275 salgsfolk fra Arla Foods’ afdelinger i hele verden onsdag i et internt markedsføringsmøde, hvor Division Produktion præsenterede et stort udvalg af divisionens produkter. Begivenheden, som havde fået navnet ABC-day (Arla Butter and Cheese), foregik i Scandinavian Congress Center i Århus.
“Siden fusionen er vi blevet bombarderet af en utrolig stor intern interesse for vores sortiment. Mange salgsfolk kender faktisk ikke hele sortimentet, så målet er at give dem et overblik og bygge bro mellem salgsorganisationen og produktionen”, fortæller afdelingschef for product management i Division Produktion, Niels Hansen.
Ud over at få en generel gennemgang af divisionen fik salgsfolkene lejlighed til at se og smage på produkterne og få en snak med mejerichefer og produktudviklere. For gamle MD-sælgere var det svenske produktudvalg især interessant, mens svenskerne omvendt kunne lære om det danske udvalg af smør og ost.
“Det danske og det svenske sortiment komplementerer hinanden godt - eksempelvis på madfedt-området. Her har MD været stærk på smørmarkedet bl.a. med Lurpak, mens svenskerne har udviklet stærke lavfedtprodukter”, siger Niels Hansen.


Svenske Kvibille stod side om side med danske Danablu på standen for skimmeloste. Efter fusionen er antallet af varianter inden for de enkelte ostetyper steget voldsomt.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager