Pressemeddelelse

Grenå Mejeri søger arbejdspladser

Grenå Mejeri tager utraditionelle midler i brug for at skaffe jobs til medarbejdere.

I de kommende uger annoncerer Grenå Mejeri i radio og aviser for at finde arbejde til de medarbejdere på mejeriet, der står uden beskæftigelse om kort tid.

På fredag stopper produktionen, og kun 12 ud af mejeriets 60 medarbejdere har fundet et andet arbejde på nuværende tidspunkt.

”Derfor vil vi i Radio ABC i Randers og i avisannnoncer fortælle om de gode medarbejdere, vi har på Grenå Mejeri, der snart står uden arbejde”, fortæller mejerichef på Grenå Mejeri Bent Hansen.

Mejeriet sender desuden et profilhæfte med oplysninger om alle medarbejderes uddannelse, erfaring og jobønsker ud til 18 virksomheder i området. Siden lukningen blev besluttet for godt to år siden, er medarbejderne blevet opgraderet gennem efteruddannelse og kursusvirksomhed. Svært at finde job
”Vi håber selvfølgelig, at kampagnen giver pote, men det er et svært område at finde ny beskæftigelse i”, siger Bent Hansen og henviser til de store arbejdspladser på Djursland, der er lukket de senere år. Blandt andet er Grenå Dampvæveri med 170 medarbejdere samt Grenå Sygehus med knap 400 medarbejdere lukket.

I første omgang er det kun cirka halvdelen af medarbejderstaben, der står uden arbejde. 6-7 personer i osteriet fortsætter sammen med en snes medarbejdere i pakkeriet frem til juleaften for at gøre de sidste oste klar.

Lukningen af Grenå Mejeri er et led i Arla Foods’ strukturplan. Mejeriets årlige produktion af knap 5.000 tons danablu og Høng himmelblå skal overflyttes til Høgelund Mejeri. Herefter vil al Arla Foods’ produktion af danablu være samlet på ét mejeri.

Læs også:

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager