Pressemeddelelse

Brabrand og Holstebro er danmarksmestre

På weekendens Mejeriforum i København blev to Arla Foods mejerier kåret som danmarksmestre i henholdsvis konsum- og smørkategorien.

De nykårede danmarksmestre fik overrakt deres priser af fødevarerminister Hans Christian Schmidt og Mejeriforeningens formand, Bent Juul Sørensen, da de åbnede den faglige del af Mejeriforum fredag 13.oktober. Præmien for den bedste ost gik til Mammen Mejeri A/S for en 60 danablue, mens mejerier fra Arla Foods løb med titlerne i både konsum- og smørkategorien.

Det vindende konsumprodukt blev en ymer fra Brabrand Mejeri, og vindersmørret blev en 475 g Kærgården med salt fra Holstebro Mejeri.


Selvom Holstebro Mejeri har vundet denne fornemme titel adskillige gange, var denne danmarksmestertitel alligevel noget helt specielt for mejerichef Rene Fredgaard, som modtog titlen på Mejeriforum.

”Personligt er jeg meget stolt af, at vi denne gang vinder med et produkt til det danske marked.

Holstebro Mejeri fik overrakt sit danmarksmesterdiplom af fødevarerministeren. Det er rart, at det er et produkt, som danske forbrugere kan gå ud og købe i morgen. Det er flot, at vi kan levere et dagligdagsprodukt af så høj kvalitet,” siger han.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager