Pressemeddelelse

Matilde og Mini Zulu rocker i Parken

I denne weekend er Matilde hovedsponsor for den største danske indendørskoncert for børn, når Mini Zulu Rocks finder sted på søndag i Parken.

20.000 har allerede købt billet til koncerten, der afvikles nu på søndag (15. oktober) klokken 14. Målgruppen er 2-10 årige med deres familier, og de vil kunne opleve live-optrædender fra blandt andre Sugababes, B-Boys, Caroline, Nicolai, og Bølle-Bob Show.

Som hovedsponsor for arrangementet har Matilde udviklet en såkaldt ”Matilde Menu Box”, der sælges i madboderne rundt om i Parken. Menuboksen indeholder 1 stk. 200 ml Matilde Kakaoskummetmælk eller Mild (efter eget valg), 1 stk. pizzabolle, 1 Lillebror ostehaps, 1 lille pakke rosiner, 1 figenstang og 1 serviet. I et hjørne af Parken indretter Matilde et aktivitetsområde, hvor børnene kan blive ansigtsmalet af "Kusine Knus" eller hendes assistent. De små kan også synge deres yndlingssang for Matilde. De vil desuden have mulighed for at hoppe, løbe og sjippe, og der bliver lavet en lille Matilde malebog.

I øvrige boder vil der derudover være salg af merchandise både fra TV2 Zulu og fra Matilde.

Koncerten bliver vist på TV2 Zulu 1.januar 2007.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager