Pressemeddelelse

Økologiske landmænd slår dørene op til høstmarked

Økologisk Landsforening inviterer i samarbejde med økologiske landmænd til høstmarked i weekenden den 6.-7. september. Tre økologiske Arla-gårde holder åbent hus.


Børn og voksne kan nyde en dag på landet, og samtidig opleve, hvad økologisk landbrug er, når mere end 100 økologiske gårde landet over slår dørene op til Økologisk Høstmarked i weekenden den 6.-7. september.

Nogle af gårdene har dyr, mens andre høstmarkeder byder på en masse frugt og grøntsager. Alle markederne vil byde på rundvisninger og

forskellige lettere traktementer, og der vil være salg af økologiske varer og masser af tilbud til børnene.

Tre Arla-gårde holder åbent hus i henholdsvis Sørvad, Thisted og Nørre Snede.

Karolines Køkkens mobile Køkken vil desuden være at finde på Grantoftegård, som er et af de største økologiske høstmarkeder i Danmark. Gården, som er beliggende på Sjælland, har ingen mælkeproduktion, men har valgt – i samarbejde med Arla – at sætte endnu mere fokus på økologi og madlavning. Der vil f.eks. være smagsprøver på bl.a. økologisk creme fraiche fra Arla Karolines Køkken og kød fra Grantoftegård.

Høstmarkederne har eksisteret siden 1993, hvor en håndfuld økologiske landmænd besluttede, at de ville holde åbent hus. Siden da har flere sluttet sig til, og i dag er det både helt små landbrug og et stort gods, som inviterer til Økologisk Høstmarked.

www.okologi.dk findes et Danmarkskort med placering af de Økologiske Høstmarkeder.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager