Pressemeddelelse

Sundhedsministeren åbner Aktiv Rundt i Danmark

Sundhedsminister Jakob Axel Nielsen kommer og åbner den landsdækkende motions- og kostkampagne 'Aktiv Rundt i Danmark', hvor 100.000 skolebørn er tilmeldt. Åbningen finder sted på Svenstrup Skole ved Aalborg mandag den 22. september kl. 11.00.

100.000 skolebørn fordelt på 946 skoler landet over vil mandag den 22. september stå klar til at give den sunde livsstil ekstra opmærksomhed. Da lyder startskuddet nemlig for 'Aktiv Rundt i Danmark', som på fire år har vokset sig til en af Danmarks største kost- og motionskampagner for skolebørn.
Officielt bliver 'Aktiv Rundt i Danmark' åbnet af sundhedsminister Jakob Axel Nielsen ved et særligt arrangement på Svenstrup Skole. Her har ministeren lovet at dyste med skolens børn, og der venter I det hele taget skolebørnene en begivenhedsrig dag med mange sjove aktiviteter og bevægeglæde.

"Vi er meget glade for, at sundhedsministeren kommer og bakker vores kampagne op. Det er med til at sætte ekstra fokus på kampagnens indhold, nemlig sund kost og motion," siger projektleder Anja Søholm fra Arla, som har været hovedsponsor for kampagnen.

'Aktiv Rundt I Danmark' arrangeres af University College Syd og henvender sig til skolebørn fra 0.-10. klasse I ugerne 39, 40 og 41. Målet er, at hver elev skal være fysisk aktiv I mindst en time om dagen, som Sundhedsstyrelsen anbefaler.
I kølvandet på kampagnen kåres Danmarks mest aktive skole og Danmarks mest aktive klasser.
 

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager