Pressemeddelelse

Frisk dansk koldskål til VM-holdet

Arla's mejeri i Slagelse havde før VM besøg af landsholdsspillerne Christian Poulsen og Lars Jacobsen. Ved den lejlighed lovede mejeridirektør Ole E. Hansen at sende friske forsyninger af koldskål ned til den danske VM-trup i Sydafrika. Det løfte har Slagelse Mejeri holdt.

Få dage før den afgørende VM-kamp mod Japan har det danske fodboldlandshold fået et hemmeligt våben. Der er ikke tale om en ekstra indkaldt angriber, men derimod et lidt mere kulinarisk indslag i VM-lejren. Søndag ankom 75 liter koldskål til det danske VM-holds hotel i Knysna, Sydafrika. Dermed får spillerne mulighed for at varme op til knald-eller-fald kampen på torsdag med et ekstra snært af 'Danmark' på spisebordet.

"Det betyder meget for os spillere at få noget hjemligt, når vi er afsted så længe. Koldskål smager af Danmark og dansk sommer, og ved en VM slutrunde, hvor truppen er samlet i over en måned, er det de små ting, som gør forskellen," siger vice-anfører Martin Jørgensen.

Koldskålen er sendt til Sydafrika fra Slagelse Mejeri, hvor de godt 400 medarbejdere håber, at de friske forsyninger vil give holdet overskud til at blive i Sydafrika så længe som muligt.

"Vi håber, at holdet får et meget langt ophold nede i Sydafrika og kommer langt i turneringen. Vi havde besøg af Christian Poulsen og Lars Jacobsen umiddelbart før holdet rejste derned, og der lovede vi dem, at vi ville sørge for frisk koldskål til hele holdet. Nu glæder vi os til at se, om det giver holdet det ekstra overskud, der skal til for at slå Japan på torsdag," siger mejeridirektør Ole E. Hansen.

Koldskål er ikke det eneste danske produkt, som Arla forsyner landsholdet med under VM. Under hele slutrunden har truppen adgang til et bredt udvalg af oste fra Riberhus, Klovborg, Buko, Castello (både blå og hvid) og Apetina samt Lurpak smør og Matilde kakaomælk. Sidstnævnte er tilgængelig i spillernes rum efter hver træning, hvor nogle spillere drikker den for at få lidt ekstra protein efter en hård træning.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager