Pressemeddelelse

Pisk din egen chokoladesoftice

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Softice er en klassiker til både store og små, og den smager bare bedre, når den er lavet derhjemme. Karolines Køkkens softice har netop modtaget en innovationspris fra analysevirksomheden Nielsen for ”Årets lancering 2014”, da softicen udkom med jordbær- og vaniljesmag sidste sommer. Nu kan du også få gør-det-selv softicen i en ny variant med chokoladesmag. Prøv de mange muligheder og pep dine favoritdesserter op sammen med børnene.

Med softice fra Karolines Køkken er det blevet nemt at lave en stor portion softice til hele familien på en lun sommeraften. Så slipper du for at gå til ishuset og kan i stedet servere en iskold og cremet softice derhjemme – lige når det passer dig. Sidste år introducerede Karolines Køkken danskerne for gør-det-selv softice i to smagsvarianter: jordbær og vanilje. De blev hurtigt en succes i de danske hjem, og derfor går Karolines Køkken foråret og sommeren i møde med en ny smagsfavorit med chokolade. Softicen er lavet på hollandsk kakao, hvilket giver en rund og fyldig chokoladesmag.

Pift dine yndlingsdesserter op
Softice kan bruges til meget mere end som fyld i en vaffel. Brug for eksempel softicen som topping på en nybagt muffin, til dine pandekager eller forkæl dine gæster med nøddemarengs med softice og friske bær. Du kan også kombinere de tre forskellige smagsvarianter og lave din egen regnbueis.

”Med softice har du et hav af muligheder for at tænke kreativt. Du kan servere den som tilbehør til din frugtsalat, drysse lidt hakkede nødder over eller bruge den i en chokolade-islagkage og tilføje sommerens friske bær. Og så er softicen også god til at lave voksendesserter mere børnevenlige,” fortæller Tove Færch, leder af Karolines Køkken.

Karolines Køkkens chokoladesoftice kan fås i detailhandlen over hele landet fra uge 12 til en vejledende udsalgspris på 24.95 kr.

Sådan laver du softice:

  • Hæld den køleskabskolde softice i en skål på ca. 2 liter
  • Pisk softicen i ca. 3 min til den er luftig og cremet
  • Dæk skålen til, og sæt den i fryseren i ca. 3 ½ time
  • Skrab de frosne kanter fri, og pisk den bløde ismasse ensartet og cremet
  • Så er den klar til at blive nydt – enten i vaffel eller sammen med yndlingsdesserten

Fakta:

  • Softice fra Karolines Køkken er fremstillet af mælk og fløde og uden kunstige aromaer
  • Softicen findes i tre smagsvarianter: jordbær, vanilje og nu også chokolade
  • Den nye chokolade-variant er lavet på hollandsk kakao
  • Karolines Køkkens softice kan købes i detailhandlen fra uge 12

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 13.500 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager

Download Billeder & Videoer