Pressemeddelelse

Ny landedirektør for Arla Foods UK

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Landedirektør i Arla UK Tomas Pietrangeli stopper i Arla Foods for at blive CEO for Dagrofa A/S. Nuværende Senior Vice President of Sales i UK, Ash Amirahmadi bliver ny landedirektør. 

Tomas Pietrangeli har sidste arbejdsdag den 30. juni 2018. Peter Giørtz-Carlsen, chef for Arlas europæiske forretning, siger:

”Vi vil gerne takke Tomas for hans tid i Arla Foods og det store arbejde, han sammen med sit team har gjort for at opbygge vores stærke position i Storbritannien og accelerere væksten af vores brands Lurpak, Anchor, Arla og Castello. Tomas har også spillet en vigtig rolle i at repræsentere den britiske mejeriindustri og sikre, at politikere og mange andre interessenter fuldt ud forstår vigtigheden af en stærk mejerisektor i Storbritannien efter Brexit. Vi ønsker ham alt det bedste i det nye job.”

Ash Amirahmadi kom til Arla Foods I 2004 fra Unilever, og han har siden haft en række lederroller på tværs af forretningen. Han blev chef for salg i Arla Foods UK i 2016, hvor han er ansvarlig for forholdet til de britiske kunder samt globalt ansvarlig for Walmart og Tesco. Siden da har der været en omsætningsvækst på omkring 200 millioner kroner samt 9% vækst i virksomhedens brandede portefølje.

Inden han påtog sig sin nuværende rolle var Ash Amirahmadi chef for MedlemsService i UK i fem år, hvor han arbejdede tæt sammen med de 2.400 britiske andelshavere og blandt andet var involveret i fusionen med Milk Link i 2012, hvor 1.300 britiske andelshavere blev en del af andelsselskabet.

”Ash har været med til at transformere vores britiske forretning over det seneste årti, og han har en dyb forståelse for den britiske mejerisektor og de forbrugertrends, der rummer vækstmuligheder. Over de seneste år har han stået i spidsen for udviklingen af vores strategier for kategorivækst i tæt samarbejde med vores kunder. Jeg vil gerne ønske Ash tillykke med jobbet, og jeg ser frem til at arbejde endnu tættere sammen med ham i hans nye rolle,” siger Peter Giørtz-Carlsen.

Ash Amirahmadi er uddannet ingeniør fra Nottingham Universitet. Han er gift med Elizabeth og sammen har de to børn. Ash Amirahmadi tiltræder i den nye rolle d. 1. juli 2018. 

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 11.200 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Holland og Luxemburg. Arla Foods er en af de stærkeste aktører i den internationale mejeriverden, med et bredt sortiment af mejeriprodukter af højeste kvalitet. Velkendte mærker som Arla®, Lurpak® og Castello® hører til Arla familien. Arla Foods er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager