Pressemeddelelse

Arla Foods får ny koncernkommunikationsdirektør

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Efter syv år som ansvarlig for koncernens kommunikation stopper Nick Hindle i Arla. Hans afløser bliver Mariam Sommerfeldt Skovfoged, som i dag er direktør for ejerkommunikation i Arla.

I sin tid i Arla har Nick Hindle sat et stærkt aftryk. Han har drevet virksomhedens kommunikation i en international retning, og han har styrket forbindelsen mellem kommunikation og Arlas kommercielle funktioner. Nick Hindle forlader sin stilling i Arla ved udgangen af juli.

Hanne Søndergaard, som er Executive Vice President for Agriculture, Sustainability and Communications (ASC) i Arla, siger følgende om ændringerne:

"Nick har haft stor indflydelse i hele sin tid i Arla. Han har opbygget stærke kompetencer inden for kommunikationsfunktionerne - fra ejerkommunikation til public affairs, større tilstedeværelse på sociale medier og på markedskommunikation. I løbet af de syv år Nick har været her, er Arla anerkendt som en leder inden for bæredygtighed, og dette vigtige arbejde vil fortsætte. Jeg vil gerne takke Nick for at drive vigtige agendaer i sin tid i Arla, hvor han har bragt kommunikationsfunktionen i en solid position, som er meget højt værdsat i Arla. Vi er nu enige om, at tiden er moden til næste kapitel på rejsen, og Nick ønsker at udforske muligheder tættere på sin familie i Storbritannien”.

Ændringen er en del af den løbende styrkelse af ASC-organisationen for at levere på Arlas Future26-strategi, herunder yderligere styrkelse af samarbejdet med ejere, medarbejdere, kunder og andre eksterne interessenter.

Den nye Senior Vice President for Corporate Communications bliver Mariam Sommerfeldt Skovfoged, der tiltrådte som direktør for ejerkommunikation i Arla den 1. marts 2022. Mariam Sommerfeldt Skovfoged har erfaring fra fly- og detailhandelsbranchen samt tidligere arbejde i et dansk ministerium.

"Jeg er meget tilfreds med at kunne udnævne Mariam til denne vigtige stilling i Arla. Mariam har et stærk CV og en solid erfaring, og hun har allerede haft stor indflydelse på ejeragendaen i sin tid i Arla. Hun er en stærk leder, der har bredden og erfaringen til at træde ind i denne nøglerolle for Arla, og vi ser frem til at byde Mariam velkommen i hendes nye rolle", siger Hanne Søndergaard.

Mariam Sommerfeldt Skovfoged tiltræder sin nye stilling den 1. august 2023.

"Jeg er meget spændt og ydmyg over at træde ind i denne nye rolle. Arla er en nøglevirksomhed inden for ernæring og sundhed både i Europa og på globalt plan. Vi er ambitiøse og særdeles aktive i overgangen til en mere bæredygtig industri. Arla har en vigtig stemme og position inden for mange områder af vores samfund, og det ser jeg frem til at udvikle endnu mere sammen med det fulde team, vores andelshavere og kolleger på tværs af Arla i fremtiden."

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8500 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager

Download Billeder & Videoer