Pressemeddelelse

SEGES-direktør skifter til Arla Foods

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Ejnar Schultz skifter til maj rollen som direktør i SEGES Innovation ud med en rolle som vicepræsident i Arla Foods, hvor han skal lede afdelingen Sustainability & Agriculture Center of Excellence. I sit nye arbejde skal Ejnar hjælpe Arla med at indfri sin ambitiøse bæredygtighedsagenda på den globale bane samt videreudvikle arbejdet med dyrevelfærd og mælkekvalitet.

Med ansættelsen af en så markant skikkelse inden for forskning og innovation cementerer Arla vigtigheden af disse områder, og Ejnars erfaringer fra årtier i faget skal sikre en videreførelse og accelerering af de resultater, mejerivirksomheden har opnået indtil videre.

”Ejnar kommer med et utrolig højt niveau af ekspertviden inden for bæredygtighed og landbrug, og det vil få betydelig indflydelse på vores arbejde med at være førende inden for bæredygtigt mejeri. Ejnar er et velkendt såvel som anerkendt ansigt i den danske landbrugssektor, hvor han er kendetegnet ved stærkt lederskab, dyb passion og høj teknisk faglighed inden for sit område, og jeg er sikker på, at Ejnar kan hjælpe os med at opnå hidtil usete resultater,” siger Hanne Søndergaard, koncerndirektør og ansvarlig for landbrug, bæredygtighed og kommunikation.

Ejnar skifter fra en stilling som direktør i SEGES Innovation, der er den ledende institution inden for viden og innovation i det danske landbrug. I flere årtier har han arbejdet med udvikling og innovation i den danske landbrugs- og fødevaresektor.

Ejnar Schultz siger selv om sin nye rolle:
”Jeg er både glad og stolt over at skulle arbejde med bæredygtighed i Arla. Det er en fantastisk virksomhed, og organisationen arbejder virkelig dedikeret og professionelt med at gå forrest i udviklingen af en stadig mere bæredygtig produktion. Det glæder jeg mig til at blive en del af.”

Med Ejnars tiltrædelse er Hanne Søndergaards ledelsesteam fuldt på plads efter omrokeringen af områder i starten af 2022, hvor Hanne fik samlet ledelse for landbrug, bæredygtighed og kommunikation. Det glæder hende, og hun ser sammen med resten af organisationen frem til at byde Ejnar velkommen til Arla Foods

Ejnar fortsætter som direktør for SEGES Innovation april ud og starter i sin nye rolle hos Arla Foods 1. maj 2023.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8900 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager

Download Billeder & Videoer