Pressemeddelelse

Arla Foods udnævner ny pressechef

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Foods udnævner Bjarke Munk Kamstrup som ny global pressechef.

Bjarke Munk Kamstrup kommer fra en stilling som Senior Public Affairs & Communications Manager i Danish Crown. Tidligere har han været pressechef i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, ligesom han i en årrække var politisk reporter på TV2 Nyhederne og været ansat på TV MIDTVEST.

Om ansættelsen siger Senior Vice President, Corporate Communications, Mariam Sommerfeldt Skovfoged: ”Det er vigtigt, at Arla er synlige og har en stor stemme i den offentlige samtale om fremtidens fødevarer. Bjarke kommer med et stærkt netværk og en stor forståelse for både medieverdenen og den politiske verden, og så har han samtidig erfaring fra fødevareområdet. Jeg er helt sikker på, han vil gøre en stor forskel for Arla, og jeg glæder mig til at byde Bjarke velkommen til vores team.”

Om sin nye rolle siger Bjarke Munk Kamstrup: ”Jeg er enormt glad og stolt over muligheden for at blive en del af Arla Foods. Fødevarebranchen er midt i en afgørende transformation, og Arla Foods spiller en nøglerolle i at forbrugere over hele verden kan få fødevarer produceret med omtanke og med lavere klimaaftryk. Min rolle bliver, sammen med resten af det dygtige kommunikationshold i Arla Foods, at fortælle om den transformation til omverdenen. Det glæder jeg mig til at tage fat på.”

Bjarke Munk Kamstrup tiltræder sin nye stilling 1. maj 2024.

_______________________________________________________________________________

Arla Foods er et internationalt mejeriselskab ejet af 8500 landmænd fra Danmark, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland. Arla Foods er en af de førende aktører inden for den internationale mejeriverden, med kendte mærker som Arla®, Lurpak®, Puck® og Castello®. Arla Foods fokuserer på at levere mejeriprodukter fra bæredygtigt landbrug og drift, og er også verdens største producent af økologiske mejeriprodukter.

Skrevet af

Arla Pressevagt
Primær kontaktperson

Arla Pressevagt

Kun henvendelser fra pressen.

Jonas Barfoed
Primær kontaktperson

Jonas BarfoedPressemedarbejder

Susie Munk Jensen
Primær kontaktperson

Susie Munk Jensen PR & Communication Manager

Download Billeder & Videoer