Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Æble-tranebærsalat til marinerede sild
Æble-tranebærsalat til marinerede sild
45 min
•
Kommentarer
En frisk og dejlig salat til de marinerede sild. Med både syrlighed og sødme fra fraiche, æbler og tranebær. Et skønt alternativ til karrysalaten.
Sådan gør du
Æble-tranebærsalat
Vend fraiche sammen med æbler, løg, tranebær, karse, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.
Del sildefileterne i mindre bidder, kom dem i en skål og pynt med karse. Server de marinerede sild sammen med rugbrød og æble-tranebærsalat.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7778 kJ / 1859 kcal
Næringsindhold pr. 100g
605 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
3,8 g
Protein:
10,8 %
3,9 g
Kulhydrat:
57,1 %
20,3 g
Fedt:
32,1 %
5,3 g
Ingredienser
Æble-tranebærsalat
¼ liter
Creme fraiche
2
Rødkindede æbler i tynde både, fx gloster
1
Rødløg i tynde ringe
75 g
Tørrede tranebær
1 dl
Klippet karse
¾ tsk
Groft salt
Friskkværnet peber
4
Marinerede sild
Pynt
Karse
Tilbehør
8 skiver
Groft rugbrød
Andre gode forslag
15 min
Havregrød
(161)
30 min
Risotto med ærter og grillet kylling
(87)
15 min
Karrysalat
(42)
30 min
Granola
(15)
60+ min
Stegte sild i eddike
(74)
45 min
Stegt kylling med brun sauce og grov mormorsalat
(31)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise