Ravigottesauce er en sød sennepssauce. Du kan også bruge en sød sennep eller en dijon-honningsennep.
11490 kJ / 2746 kcal
470 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 16,9 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 35,9 % | 9,9 g |
Fedt: | 47,2 % | 6 g |
Har du lyst til at prøve en helt grøn biksemad?
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1½ spsk
Ravigottesauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4
Pastinakker i små tern (ca. 200 g)
|
|
1
Rødt æble i små tern (ca. 125 g)
|
|
4 spsk
Hakket bredbladet persille
|
100 g
Smør
|
|
---|---|
en rest kød, fx 400 g
Lammekølle, oksesteg eller flæskesteg ( i tern , ca. 1½ x 1½ cm).
|
|
4
Grofthakkede løg (ca. 300 g)
|
|
1 kg
Kogte kartofler i ca. 2 x 2 cm tern
|
|
2 spsk
Engelsk sauce eller worcestershiresauce
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|