Det smager også dejligt med kartofler til hakkebøf med glaserede grøntsager. De kan enten være kogte eller det kan være kartoffelbåde fra ovnen.
8389 kJ / 2005 kcal
485 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 33,5 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 39,2 % | 11,2 g |
Fedt: | 27,3 % | 3,6 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
10 g
Smør
|
|
3 dl
Rødvinssauce
|
400 g
Skrællede gulerødder
|
|
---|---|
8 stilke
Bladselleri (ca. 200 g)
|
|
20 g
Smør
|
|
1 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
Blade af bladselleri
|
---|
240 g
Italiensk brød
|
---|